fbpx

Leven volgens je cyclus

Eet, sport, werk en leef volgens je cyclus en je innerlijke seizoenen voor meer energie, gezondheid en plezier!

Tijdens deze masterclass:

  • Ontdek je jouw unieke vrouwelijke ritme
  • Leer je wat de reden is dat je last hebt van PMS, stemmingswisselingen, irritatie, het gevoel jezelf niet te zijn of andere menstruatie- en hormonale klachten
  • Vertel ik de reden waarom zo veel vrouwen uitgeput zijn
  • Vertel ik je hoe je oude patronen kunt doorbreken
  • Ontdek je de 4 fases van je cyclus en hoe deze jou beïnvloeden
  • Geef ik je tips over hoe je kunt leven volgens je cyclus en hoe je jezelf het beste kunt ondersteunen hierbij 
  • Leer je dat PMS niet normaal is en dat het wel te verhelpen is
  • Ik deel mijn meest waardevolle tips met je die ik normaal alleen in mijn coaching deel
  • Inclusief Q&A waarin ik persoonlijk je vragen beantwoord

Na je aanmelding ontvang je een email met de link naar de masterclass. 

Ik ben Ellen Daenen. De laatste jaren ben ik zelf een ware transformatie doorgegaan. Nooit heb ik geweten dat mijn menstruatiecyclus zóveel impact heeft op mij, mijn gevoelens, de relaties met de mensen om mij heen, mijn (gebrek aan) energie, zelfvertrouwen, productiviteit en creativiteit. 

Had ik dit maar eerder geweten! En dat is juist de reden dat ik andere vrouwen hierin coach. Het is mijn missie om jou de kracht van je menstruatiecyclus te laten ervaren zodat je weer in balans bent, geen last meer hebt van PMS, stemmingswisselingen, eetbuien, overgewicht, vervelende hoofdpijn, gevoelige borsten of onverklaarbare ruzies met je partner of kinderen. 

Contact