fbpx

Vruchtbaarheidsbundel

€ 75,70

€ 68,-

Multi dag & nacht mama

Overdag hebben we hele andere nutriënten nodig dan s ’nachts. Suppletie met de juiste voedingsstoffen op de juiste momenten kan je ondersteunen in deze behoeftes.

Multi Dag & Nacht Mama bevat onder andere 600 mg actief foliumzuur (Quatrefolic®) zoals aanbevolen door verloskundigen. Daarnaast bevat de formule een actief B-complex (P-5-P), vitamine K2 & D3 en de natuurlijke botondersteuning Rode Alg (calcium, magnesium). En dat maakt de Multi Dag & Nacht Mama een uitgekiende formule, speciaal voor de zwangere vrouw!

Visolie Forte
In de Omega 3 vetzuur aanwezige DHA is van belang voor de ontwikkeling van de hersenen en ogen van de foetus. Wanneer er onvoldoende DHA aanwezig is dan snoept het kind dit af van de moeder. Dit kan na de bevalling leiden tot een postnatale depressie. Daarnaast heeft EPA uit Omega 3 een gunstige invloed op o.a een te hoog cholesterol gehalte en op een te hoge bloeddruk. Visolie bevat zowel EPA als DHA. Omega 3 vormt een cruciaal onderdeel van een compleet suppletieadvies voor, tijdens en na de zwangerschap. De Visolie Forte is een hoogwaardig voedingssupplement met 1000 mg visolieconcentraat per capsule, waarvan 350 mg EPA en 250 mg DHA. De hoogwaardige omega-3 vetzuren spelen een rol in de hartfunctie, bloeddruk, en triglyceridespiegel. En het allerbelangrijkste: de inname van DHA door de moeder draagt bij tot een goede ontwikkeling van de ogen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. Bij een minimale inname van 250 mg DHA per dag.

Vitamine E levert niet alleen een bijdrage aan de bescherming van onze lichaamscellen tegen oxidatie, ook de vetzuren aanwezig in deze capsule beschermt deze anti-oxidant. Dit resulteert in een optimale opname en effectiviteit van de omega’s. Daarnaast zorgt de toevoeging van vitamine E aan een visolie capsule voor een verlengde houdbaarheid.

Vitamine D3 & K2
Vitamine D3 is nodig voor de opname van calcium uit voeding en dus van belang voor de opbouw en instandhouding van skelet van zowel moeder als kind. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een tekort aan Vitamine D de kans op zwangerschapsdiabetes, zwangerschapsvergiftiging en een laag geboortegewicht vergroot. Een vitamine D tekort kan de kans op een gezonde zwangerschap verminderen.

Voor meer informatie over ingredienten en gezondheidsclaims zie de website van Vitakruid (www.vitakruid.nl)