fbpx

Supplementen

Supplementen zijn vandaag de dag bijna niet weg te denken, maar voor welke supplementen kies je dan? De supplementen van Vitakruid zijn zeer hoogwaardig en sluiten aan op mijn visie ten aanzien van (hormoon) gezondheid. Vitakruid zet zich in op de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen. Hierbij is kwaliteit kernbegrip, wat betekent de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Deze bundels zijn met zorg samengesteld en bieden de juiste combinatie van supplementen voor een specifiek doel. 

Basis Hormoonbalans bundel

Een goede basis bundel voor een gezonde hormoonbalans. Met de multivitaminen speciaal voor vrouwen ontwikkelt krijg je alle benodigde vitamines en minderalen. Aanvullend visolie voor de nodige omega3, Symflora voor ondersteuning van je darmen en Ashwagandha als extra ondersteuning voor een gezonde hormoonbalans. 

€ 117,16

€ 105,-

Vruchtbaarheidsbundel

Deze bundel is de perfecte basis ter ondersteuning van de periode voor, tijdens en na je zwangerschap en bevat een hoogwaardige multivitamine speciaal voor deze periode, omega 3 (visolie) en vitamine D3 & k2.

€ 75,70

€ 68,-

(peri) menopauze bundel

De (peri) menopauze kan een heuse achtbaan zijn als het gaat om je hormonen. Deze bundel is afgestemd op de behoeften van de vrouw in de (peri) menopauze. 

€ 84,70

€ 76,-

Stress en slapen bundel

Stressmanagement en een goede slaapkwaliteit zijn essentieel als het gaat om een gezonde hormoonbalans. Met deze bundel geef je je lichaam de vitamines en mineralen die het zo hard nodig heeft om van stress te herstellen en je slaap te bevorderen. 

€ 102,60

€ 92,-

Weerstandsbundel

Deze bundel is de perfecte basis ter ondersteuning van de periode voor, tijdens en na je zwangerschap en bevat een hoogwaardige multivitamine speciaal voor deze periode, omega 3 (visolie) en vitamine D3 & k2.

€ 114,60

€ 103,-

Darmen & Lever bundel

Ondersteun je darmen en lever voor een gezonde hormoonbalans met de bundel. De probiotica ondersteunt je darmen en mariadistel ondersteunt je lever en is tevens antioxidant. Curcuma heeft een sterk ontstekingsremmend effect en is goed voor de lever en galfunctie

€ 98,70

€ 89,-