fbpx

Natuurlijk zwanger

Je hebt een kinderwens, maar tot op heden lukt het maar niet om zwanger te raken. Vergroot je kans op een gezonde, natuurlijke zwangerschap met behulp van persoonlijke begeleiding.

Inzicht

Meten is weten en aan de hand van een simpele vingerprik weet je precies welke essentiële processen in je lijf de aandacht vragen. Hiermee vergroot je je kans op een gezonde, natuurlijke zwangerschap met meer dan 80%

Persoonlijk

Een volledig op maat gemaakt advies op basis van jouw lijf en wat jij nodig hebt om zwanger te worden. Je krijgt mijn volle aandacht en ik begeleid je stap voor stap zodat jij niet overweldigd raakt en precies weet wat te doen.

Geen gif in je lijf

Je lijf is gemaakt om kinderen te krijgen, dat is een natuurlijk gegeven. Waarom zou je synthetische hormonen en andere onnatuurlijke manieren gebruiken als je ook op een natuurlijke manier zwanger kunt worden?

Je wilt heel  graag zwanger worden, maar om de één of andere reden lukt het (nog steeds) niet. Iedere maand zit je volop in de stress. Zal het deze keer wel zijn gelukt? In de aanloop naar je menstruatie bouwt de spanning alleen maar meer op en als je dan ongesteld wordt, stort je wereld in. Je voelt de pijn diep in je hart. Na een paar dagen je ellendig te hebben gevoeld pak je jezelf weer bij elkaar en ga ja met volle moed weer verder. Op naar de volgende poging…

Het is om gek van te worden! Je doet toch de juiste dingen? Je let op je voeding, sport waar het kan en probeert zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen dus waarom lukt het niet? Wat kun je nu nog doen om wél zwanger te worden?

Positieve zwangerschapstest

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd: de juiste supplementen, gezond eten, meer sporten, minder wijntjes, Google afstruinen naar nuttige informatie, maar tot nu toe heeft het geen zwangerschap tot gevolg gehad. Overal zie je andere, en soms zelfs tegenstijdige informatie en inmiddels weet je niet meer wat nu eigenlijk het beste is…

Je bent naar de huisarts geweest in de hoop daar antwoorden te krijgen, maar deze heeft je weer terug naar huis gestuurd met de boodschap om het nog maar even te proberen want “soms duurt het gewoon wat langer”. Misschien ben je zelfs al bij de gynaecoloog geweest om verder onderzoek te doen, maar ook daar is niks uitgekomen.

Alles lijkt in orde, maar toch blijft de zwangerschapstest “niet zwanger” aangeven.

Je bent dringend op zoek naar die gouden tip, dat ene ontbrekende puzzelstukje
waardoor je nu eindelijk wel zwanger wordt.

Heel eerlijk, die ene gouden tip is er niet… maar dat wil niet zeggen dat je niet geholpen kunt worden of dat een natuurlijke zwangerschap geen optie voor je is. Integendeel! Je hebt namelijk enorm veel invloed op je vruchtbaarheid en de kans op een gezonde, natuurlijke zwangerschap.

Maar wat dan wel?

Ok, een gouden tip is er misschien niet, maar je kunt je kansen op een natuurlijke zwangerschap wel een flink verhogen door de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding en leefstijl.

Maar wat moet je dan wel of niet doen? Zie mij als je persoonlijke coach die jou helpt en ondersteunt in deze zoektocht. Samen gaan we aan de slag om de oorzaak van die uitblijvende zwangerschap te vinden. Die is er namelijk en dat is het belangrijkste om te verhelpen. 

Er is namelijk een reden dat je niet zwanger bent of dat de zwangerschap in het eerste trimester wordt afgebroken. Mogelijk is er een hormonale disbalans, krijg je niet de juiste voedingstoffen binnen waarmee je lichaam je zwangerschap ook daadwerkelijk kan ondersteunen of het kan zijn dat er op een ander vlak iets in de weg zit.

Hoe dan ook, haal rustig adem en ontspan want ik ga je helpen! Ik kan je geen 100% garantie bieden. Wel kan ik je beloven dat ik tijdens de persoonlijke begeleiding alles zal doen wat in mijn macht ligt om jou te helpen om op een gezonde manier zwanger te worden en die prachtige baby op de wereld te zetten.

Ontdek hoe je...

…je onzekerheid over je lijf en het niet-weten kunt veranderen naar duidelijkheid, vertrouwen en precies weten wat je moet doen

…hoe je je hormoonhuishouding en cyclus kunt herstellen en ondersteunen zodat je iedere cyclus een gezonde ovulatie hebt

…hoe je nauwkeurig je vruchtbare periode kunt bepalen zodat je precies weet wanneer je je partner de slaapkamer in moet trekken

…jezelf het beste met voeding, leefstijl en supplementen kunt ondersteunen en wat jouw lichaam nodig heeft voor een gezonde zwangerschap 

…het risico op een miskraam kunt verminderen

…andere barrières die een natuurlijke zwangerschap in de weg staan kunt wegnemen

Na het traject

Voel je je niet langer overweldigd of zoekende, maar weet je precies wat je kunt doen om op een natuurlijke manier zwanger te worden en te blijven

Heb je weer vertrouwen in je lichaam en je eigen vermogen om jezelf zo goed mogelijk te ondersteunen

Weet je precies wat je moet eten voor een gezonde hormoonhuishouding én zwangerschap zonder dat je heel ingewikkelde recepten hoeft te volgen of andere rare sprongen te hoeven maken

Heb je een uitgebreid persoonlijk advies waar je altijd weer op terug kunt vallen.

Ellen in de media

Tijdens het traject

Krijg je inzicht in de belangrijkste oorzaken die op dit moment een gezonde zwangerschap in de weg staan. 

Ontvangen je een uitgebreid persoonlijk advies, volledig afgestemd op jouw situatie, met duidelijk en praktisch advies over voeding, leefstijl en supplementen.

Ontdek je dat je verminderde onvruchtbaarheid helemaal niet zo “onverklaarbaar” is en weet je wat je te doen hebt om je vruchtbaarheid aanzienlijk te vergroten. 

Mag je me via Whatsapp/email je vragen stellen (op basis van fair use). 

Waar nodig krijg je extra aanvullende informatie of tools die je kunt inzetten om je kansen op een gezonde natuurlijke zwangerschap nog meer te verhogen.

We starten met een unieke DNA test die inzicht geeft in processen in je lijf die essentieel zijn voor een gezonde zwangerschap. Daarnaast vul je een voedingsdagboek, hormoon checklist en intakeformulier in. Dit samen is de basis voor het advies dat je krijgt. 

Tijdens een online 1 op 1 sessie van ca 60 minuten leg ik je de resultaten van de DNA test toe en ontvang je jouw persoonlijke advies. Tevens ontvang je een uitgebreid Ebook dat toelichting geeft op de elementen uit de test en de leefstijladviezen die hierbij horen. 

Na drie weken hebben we nog een check in om te kijken hoe alles gaat. Mocht je nog extra begeleiding willen dan kan dat altijd nog na deze check-in. 

Dit is voor jou als je

 • Je vruchtbaarheid wilt verhogen en jezelf het beste wilt voorbereiden
  op een natuurlijke zwangerschap
 • Al het nodige hebt geprobeerd (supplementen, voeding etc) maar het nog steeds
  niet lukt om zwanger te worden of te blijven
 • Op zoek bent naar bewezen voedings- en leefstijladviezen die je vruchtbaarheid verhogen
 • Bereid bent om tijd en moeite te steken in het integreren van de adviezen die je krijgt
 • Niet langer wilt gokken, maar echt gericht aan de slag wilt gaan met het herstellen
  van je hormoonbalans en vruchtbaarheid

Dit is niet voor jou als je

 • Op zoek bent naar een quick-fix zoals een supplementadvies, of die “ene gouden tip”
  en niet bereid bent om tijd en moeite te investeren.
 • Een strikt veganistisch voedingspatroon volgt of een andere dieet waar je niet van af wilt wijken.
  Ik zeg niet dat het onmogelijk is om dan zwanger te worden, maar je maakt het jezelf wel erg moeilijk dan.
 • Een medische aandoening hebt die een natuurlijke zwangerschap (zo goed als)
  onmogelijk maakt (denk aan een verstopte eileider, sterilisatie, bepaald medicijngebruik etc).

Dit zeggen anderen

Roos
Lees verder
Dit weekend een zwangerschapstest gedaan en die was positief! Zoooo blij mee! De adviezen die je hebt gegeven hebben echt het verschil gemaakt. Ik gun elke vrouw dit en zou jou iedereen aanraden die worstelt met zwanger worden.
Lindsey
Lees verder
Ik zat op op Instagram te scrollen en Ellen kwam voorbij met een traject om zwanger te worden. Aangezien we al een tijdje bezig zijn en we anders de stap hadden gemaakt naar het fertiliteitscentrum te gaan, heb ik contact gezocht met Ellen. We hebben een bloedtest afgenomen en al snel kwam eruit dat ik duidelijk voedingsstoffen te kort kwam. Hiermee aan de slag gegaan en begin 2024 had ik een positieve test in handen. Wat was dit een cadeautje en een wonder. Ik beveel Ellen iedereen aan en gun iedereen dit! Ook nu in het zwanger zijn kan ik altijd bij Ellen terecht en helpt ze me bij mijn vragen en goede adviezen zodat ik de rust en ontspanning in mijn lijf kan vinden. Twijfel je nog? Niet doen en maak een afspraak bij haar! Ellen ga zo door!
Lisanne
Lees verder
Ik raad iedereen het traject aan bij Ellen! Ik had een paar hulpvragen omtrent zwangerschap na ivf. Na een korte sessie met hele goede tips raakte ik al heel snel in verwachting! Ontzettend blij mee natuurlijk☺️ Bedankt Ellen voor de fijne gesprekken.
Nancy
Lees verder
Ik raad het traject van Ellen elke vrouw aan die worstelt met onverklaarbare infertiliteit. Ik ben in mei 2023 gestart met het traject. Na het Grow baby DNA onderzoek kwam Ellen met een plan van aanpak. Ze nam deze stap voor stap met me door. Het was allemaal heel duidelijk en met een paar simpele stappen kwam ik het traject goed door. Dankzij de handige tips en inzichten van Ellen. Ze kon elke vraag beantwoorden en heeft me goed geholpen. Dankzij haar manier van werken voelde het ook niet als een enorme verandering, omdat ze het verdeeld in simpele stappen. Ik heb meer energie en voel me zoveel beter hierdoor. En ik ben alsnog natuurlijk zwanger geworden!!
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Wat als ik een vegan dieet volg?

Ik ben ervan overtuigd dat dierlijke voeding je kans op een natuurlijke zwangerschap aanzienlijk verhoogd. Dit heeft te maken met de hoge kwaliteit van voedingstoffen in dierlijke voeding en de hoge biologische opneembaarheid hiervan. Ik heb al te vaak gezien dat vrouwen die uiteindelijk toch meer dierlijke producten aan hun voedingspatroon toevoegen veel sneller zwanger worden én een betere zwangerschap hebben met sneller herstel. Daarom zijn dierlijke producten onderdeel van mijn advies en werkwijze.  Wil je strikt vasthouden aan een vegan leefstijl dan is dit traject niet voor jou. 

Hou je rekening met gluten- en lactose vrije wensen?

Ja hier hou ik rekening mee op basis van jouw persoonlijke situatie en de Baby Grow DNA test. Wel kan het zijn dat mijn adviezen wat anders zijn dan je gewend bent, maar daar komen we dan tijdens het traject op terug 😉. Sowieso hou ik rekening met bepaalde voorkeuren, maar ik ben wel van mening dat bepaalde voeding essentieel is voor een goede gezondheid en zwangerschap. Hier moet je op z’n minst voor open staan en het gesprek over aan willen gaan. Alles gaat wat mij betreft in overleg en ik zal je altijd een goede onderbouwing geven voor bepaalde adviezen. Of je het uiteindelijk opvolgt of niet dat is aan jou. 

Wanneer kan ik starten?

Je kunt direct starten door je aan te melden via onderstaande button. Je krijgt van mij een email ter bevestiging en je krijgt de nodige informatie toegestuurd. Ook zit er een link bij waarmee je direct in mijn agenda de intake kunt plannen.

Krijg ik 100% garantie op een natuurlijke zwangerschap als ik het traject volg?

Ik zou je met alle liefde een 100% garantie geven, maar helaas ben ik geen tovenaar. Een 100% garantie op een natuurlijke zwangerschap kan ik je niet geven, maar een arts of IVF traject kan je deze garantie ook niet geven.

Het succes hangt uiteindelijk af van twee dingen:

1). Hoe toegewijd en bereid je bent om de adviezen op het gebied van voeding, levensstijl en suppletie toe te passen.

2). Of er al dan niet anatomische en/of fysiologische barrières zijn die kunnen voorkomen dat jij en/of je partner op natuurlijke wijze zwanger kunnen worden (bijv. verstopte eileiders als gevolg van endometriose, totale hysterectomie, medische oorzaken enz.).

Wat ik je wel kan beloven, is dat je door dit traject, jezelf (en je partner) in de best mogelijke positie brengt om op natuurlijke wijze zwanger te worden en een gezonde zwangerschap en baby te ondersteunen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja je kunt ook in 2 of 3 termijnen betalen. Je kunt deze keuze bij het afrekenen aangeven.

Is de begeleiding online of offline?

De begeleiding is online via videobellen of telefonisch, net wat jij prettiger vindt. 

Inmiddels heb ik al veel vrouwen op deze manier begeleid en het heeft nog nooit voor problemen gezorgd. Sterker nog, je kunt lekker vanuit je eigen comfortabele huis de gesprekken voeren en hebt geen reistijd of ander “gedoe”. Dat scheelt ons beiden tijd en extra kosten. 

Natuurlijk Zwanger

Ellen Daenen | Hormoon expert

email: cyclus@ellendaenen.nl | telefoon: 06 14 10 87 06 |