fbpx

(peri) menopauze bundel

€ 84,70

€ 76,-

Feminosan
Feminosan is een complete formule voor tijdens de (peri) menopauze. Engelwortel (Angelica sinensis) helpt in de bescherming tegen vrije radicalen, is goed voor het immuunsysteem, de urinewegen en het behoud van gezond kraakbeen. Hop (Humulus Lupulus) ondersteunt het overgangsproces, helpt bij opvliegers en overgangsverschijnselen zoals prikkelbare gevoelens. 

Multi dag & nacht voor vrouwen
Overdag hebben we hele andere nutriënten nodig dan ‘s nachts. Dit Multi supplementen voor vrouwen houdt rekening met ons dagelijks bioritmedoor zowel een multivitamine supplement voor overdag als ‘s nachts. Neem twee tabletten per dag voor optimaal dag- en nachtritme (bioritme). Deze formule voorziet in voedingsstoffen die goed zijn voor de opbouw van bind-, spier- bot- en hersenweefsel, een gezonde nachtrust en energiehuishouding.

Osta K2 & D3
Osta K2 & D3 is een hoogwaardig product ter bescherming van de algehele conditie van de botten. Dit product op basis van Lithothamnium Calcereum, ofwel de rode alg, bevat uiteraard de vitamines D3 en K2, maar deze formule kent meer hoogwaardige nutriënten. Zo bevat Osta K2 & D3 Algae van Vitakruid verder calcium, magnesium en strontium, allen uit rode alg. Een unieke uitgebalanceerde formule waarbij de mix van nutriënten een rol spelen bij botaanmaak en het behoud van sterke botten.

Voor meer informatie over ingredienten en gezondheidsclaims zie de website van Vitakruid (www.vitakruid.nl)