fbpx

Maak gebruik van de superkrachten van je cyclus

Reken af met het negatieve imago van hormonen en je menstruatie en gebruik je cyclus als jouw persoonlijke kompas. 

Je hormonen regelen zo’n beetje alles voor je en
hebben invloed op je mentale, fysieke en emotionele gezondheid.

Hoe fijn zou het dan zijn als je kunt afstemmen op jouw persoonlijke behoeftes en unieke maandelijkse ritme? Dit programma geeft je de basis om jouw hormoonbalans op een natuurlijke manier te herstellen, meer je eigen ritme te gaan volgen en zo je klachten laten verdwijnen.

Meld je aan zodat ook jij kunt 
afstemmen op jouw eigen ritme. 

Je hebt levenslang beschikking over de lessen

Herken je dit?

Word weer de baas over je eigen hormonen

Hoe zou het zijn als...

Ik wist niet dat het ook anders kon…

Hi! Ik ben Ellen, moeder, ambitieuze vrouw, lekker praktisch met een vleugje spiritualiteit en waarschijnlijk net als jij een vrouw met hormonen waar ik af en toe gillend gek van werd. 

Ik was zoals jij en weet nog goed hoe gefrustreerd en moedeloos ik was toen mijn hormonen nog de overhand over mij hadden en ik hier zelf mee worstelde. Ik wist destijds niet eens dat het ook anders kon en was ervan overtuigd dat dit gewoon iets is wat erbij hoort als vrouw, maar inmiddels weet ik beter!

Diep van binnen wist ik al wel dat er iets niet klopte, maar ik kreeg geen gehoor bij de zogenoemde experts dus ging gewoon verder. Net als jij had ik ook periodes van frustratie, boosheid, een enorme behoefte aan zoetigheid (of eten in het algemeen), stemmingswisselingen, huidproblemen en periodes waarin ik me totaal niet mezelf voelde.

Inmiddels weet ik dus hoe je hier op een natuurlijke en niet al te ingewikkelde manier verandering in kan brengen en ik help jou om dit ook allemaal achter je te laten zodat jij je weer goed voelt in je eigen vel

Als cyclus-expert begeleid ik vrouwen hun eigen ritme te volgen met als doel weer rust in de tent te krijgen. Je hormonen in balans zodat jij ook weer kunt gaan doen wat je graag doet zonder hierin door je eigen lichaam tegen gehouden te worden. 

Je cyclus is een weerspiegeling van je gezondheid. 

Leven volgens je cyclus zorgt ervoor dat...

Hoe werkt het?

Als je je hebt aangemeld ontvang je direct een welkomst email met het receptenboek en de eerste les. In totaal ontvang je
52 e-mails, iedere keer met een korte les en praktische informatie om zelf mee aan de slag te gaan. Uiteraard op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. De lessen bestaan uit e-books, video’s of audio’s en zijn via laptop, telefoon of tablet te bekijken.

Online

Iedere week ontvang je een nieuwe email waar je mee aan de slag gaat. Zo heb je steeds voldoende tijd om de informatie door te nemen en kleine stapjes te maken. In de besloten community kun je al je vragen stellen. 

Thema's

Iedere maand staat er een nieuw thema centraal dat samenhangt met jouw cyclus zoals voeding, mindset, relaties, productiviteit en nog veel meer. Uiteraard gaan we het ook hebben over de verschillende fases van je cyclus en hoe deze invloed hebben op hoe jij je voelt, wat je denkt en wat je doet. 

Mijn geheimen

Leven volgens je cyclus is niet zo ingewikkeld en je hoeft echt niet alles meteen overhoop te gooien, maar je moet wel weten aan welke knoppen je moet draaien. Ik deel mijn kennis en geheimen met je op een praktische en makkelijker manier.  

Bonus

NU MET EXTRA BONUS ter waarde van 17 euro:

E-book: 15 recepten voor hormoonbalans

Leven volgens je cyclus

 € 197,-

Online programma

Direct starten met de eerste email

Persoonlijke begeleiding in de besloten community

12 thema’s, inclusief de 4 fases van je cyclus

Praktische tips en mijn persoonlijke geheimen

Ontvang je bonus direct in je mailbox. 

Zij gingen jou voor

Ik ben zo blij! Sinds jaren voor het eerst geen opgeblazen buik voor mijn menstruatie! Zowel fysiek als mentaal kreeg ik een boost en dankzij haar coaching programma voel ik me een ander persoon, een andere vrouw. Ik heb meer energie, minder last van stemmingswisselingen en slaap eindelijk weer goed. Kleine aanpassingen, groot succes! De cyclustrekker was een eye-opener. Doordat ik duidelijk de verschillende fases van mijn cyclus herken en luister naar mijn lichaam, merk ik fijne, positieve veranderingen. Bedankt Ellen voor je begeleiding
Zsuzsi
Ik was al een tijdje aan het "klooien" met menstruatie. Het programma van Ellen was precies wat ik zocht. Door balans te vinden in verschillende factoren van mijn cyclus begrijp ik steeds beter wat ik kan verwachten van mijn lijf.
Ellen is zo gepassioneerd op dit vlak dat ze met heel veel liefde en kennis me ontzettend goed geholpen heeft. Omdat ik een hardnekkige cyclus heb had ik wat extra vragen. Dat was helemaal geen probleem integendeel. Ellen nam alle tijd om mee te denken en kwam telkens met nieuwe passende oplossingen. Ellen's fijne energie is een kers op de taart en maakt dit programma extra waardevol.
Judith
Ellen heeft mij stapsgewijs tips en handvatten aangereikt om mijn voedingspatroon aan te passen voor meer energie en een stabieler gewicht te houden. Ze weet veel over voeding, omgaan met stress en weet goed wat er voor je zou kunnen werken en juist ook wat niet.​
Ingrid

Niet goed, geld terug

Dit programma werkt en ik ben er dan ook 100% zeker van dat dit programma je meer inzicht geeft in je cyclus, dat je uiteindelijk gezondere keuzes kunt maken en dat je je hormonen in balans brengt waardoor uiteindelijk je klachten verdwijnen. 

Daarom geef ik je een 100% niet goed geld terug garantie. Ben je in de eerste maand niet net zo overtuigd als ikzelf? Stuur mij de opdrachten van de eerste maand toe en dan krijg je je geld terug. 

Ellen sales

Contact

Ellen Daenen
Telefoon: 06 14 10 87 06
Email: info@ellendaenen.nl

Stel je vraag hier