fbpx

Hormoonbalans test

Een goede gezondheid begint met een goede hormoonbalans, maar hoe weet je nou of deze bij jou uit balans is én waar dan het probleem zit. Je kunt een dure bloedtest laten doen, maar deze geven ook niet altijd een juist beeld. 

Mijn ervaring is dat je met de juiste vragen ook al een heel eind komt. Vandaar dat ik deze test heb gemaakt. Door deze hormoonbalans test in te vullen krijg je direct inzicht in welke hormonen bij jou mogelijk uit balans zijn. Ook geef ik je alvast wat tips om direct mee aan de slag te gaan.

Deze test geeft je een indicatie en inzicht in een mogelijke hormonale disbalans. Het gaat hier om een momentopname en afhankelijk van je persoonlijke situatie kan dit tijdelijk of blijvend zijn. Hou hier dus rekening mee als je deze uitslag leest. (Dit is geen wetenschappelijke test)

Hi! Ik ben Ellen Daenen en de laatste jaren ben ik zelf een ware transformatie doorgegaan. Nooit heb ik geweten dat mijn menstruatiecyclus zóveel impact heeft op mij, mijn gevoelens, de relaties met de mensen om mij heen, mijn (gebrek aan) energie, zelfvertrouwen, productiviteit en creativiteit. 

Had ik dit maar eerder geweten! En dat is juist de reden dat ik andere vrouwen hierin coach. Het is mijn missie om jou de kracht van je menstruatiecyclus te laten ervaren zodat je weer in balans bent, geen last meer hebt van PMS, stemmingswisselingen, eetbuien, overgewicht, vervelende hoofdpijn, gevoelige borsten of onverklaarbare ruzies met je partner of kinderen. Een gezonde hormoonbalans is daarbij de eerste stap!

Contact