fbpx

E-book:
Ontdek de kracht van je Cyclus

Hoewel onze menstruatiecyclus een heel natuurlijk iets is, waar alle vrouwen voor een groot deel van hun leven mee te maken hebben,  leren we maar bar weinig over hoe dit precies werkt en welke invloed dit heeft op je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Veel vrouwen komen dan ook bij mij met vragen als;

 • Waarom heb ik zo’n hevige/pijnlijke menstruatie
 • Hoe komt het toch dat ik me de ene week geweldig voel en de andere week totaal niet?
 • Waarom loop ik toch steeds zo achter de feiten aan. Hoe kan ik dit veranderen?
 • Waarom ben ik toch zo moe? Is dat normaal?
  Hoe komt het toch dat ik me soms zo extreem boos voel?
 • Wat kan ik doen om mijn stemmingswisselingen meer onder controle te krijgen?
 • Waarom heb ik vlak voor mijn menstruatie zo’n trek?
 • Is het normaal dat ik voor mijn menstruatie zulke pijnlijke borsten heb?
  Hoe komt het dat ik geen zin meer heb om intiem met mijn partner te zijn?

Herken jij deze vragen, maar heb je niemand om ze aan te stellen of krijg je antwoorden waar je niet tevreden mee bent?

We groeien op met de beleving dat de klachten normaal zijn en dat het er nu eenmaal bij hoort als je vrouw bent, maar de waarheid is zo veel anders dan dat. Met dit E-book wil ik je laten zien dat het ook echt anders kan! Na het lezen van dit E-book heb je al veel van je vragen beantwoord en kun je starten om weer meer grip te krijgen op je hormonen en je gezondheid.

Geen enkele vrouw zou moeten lijden onder haar menstruatiecyclus of andere hormonale klachten. 

Leven volgens het ritme van je cyclus is de weg om meer in balans te zijn en je goed te voelen.

Heb je na het lezen van dit E-book vragen of wil je meer informatie? Laat het me dan vooral weten!

Ik ben Ellen Daenen. De laatste jaren ben ik zelf een ware transformatie doorgegaan. Nooit heb ik geweten dat mijn menstruatiecyclus zóveel impact heeft op mij, mijn gevoelens, de relaties met de mensen om mij heen, mijn (gebrek aan) energie, zelfvertrouwen, productiviteit en creativiteit. 

Had ik dit maar eerder geweten! En dat is juist de reden dat ik andere vrouwen hierin coach. Het is mijn missie om jou de kracht van je menstruatiecyclus te laten ervaren zodat je weer in balans bent, geen last meer hebt van PMS, stemmingswisselingen, eetbuien, overgewicht, vervelende hoofdpijn, gevoelige borsten of onverklaarbare ruzies met je partner of kinderen. 

Contact