fbpx

1 op 1 coaching

Ben jij er klaar voor?

Soms kan het zo frustrerend zijn als je niet lekker in je vel zit, de dingen niet gaan zoals je dat graag zou willen of wanneer je vanwege hoofdpijn of menstruatieklachten een aantal dagen “uit de running” bent. 

Je houdt van het leven, je werk, je gezin en wilt het liefst vol energie en plezier bezig zijn. Je weet best wel wat goed voor je is en wat je zou moeten doen, maar op de één of andere manier lukt het maar niet om dit te (blijven) doen. 

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je graag echte stappen maken zodat jij je weer meer zoals jezelf voelt en met plezier en gemak alles kan doen wat je GRAAG wilt doen?

Je wilt je fit en gezond voelen en tijd besteden aan de dingen die belangrijk voor je zijn en waar je plezier aan beleeft. Ik ga je daarbij helpen!

Ik snap dat:

  • Het leven je soms overkomt
  • Je heel veel dingen tegelijk probeert te doen en dat je zo goed mogelijk voor iedereen wilt zorgen
  • Frustratie, vermoeidheid, boosheid en lichamelijke klachten heel normaal lijken te zijn
  • Het enorm frustrerend is als je geen grip hebt op je leven, je agenda of je emoties

Onze huidige manier van leven houdt geen rekening met het unieke ritme dat jij als vrouw hebt. Hierdoor is het lastig om gehoor te geven aan je eigen wensen en behoeftes en loop je op een gegeven moment vast. 

Door aan de juiste knoppen te draaien kun je met kleine stappen al groot resultaat behalen. Deze kennis krijgen wij echter niet op school geleerd en daarom lijkt het of dit het hoogst haalbare is, maar ik beloof je dat dat echt niet het geval is. 

Stap 1

We kijken naar jouw doelen en wensen. Waar loop je tegenaan en welke vragen heb je?

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kijken we wat nodig is om jouw doel(en) te behalen. We gaan voor duurzame verandering, toevoegen van gezonde gewoontes in plaats van het opleggen van restricties en strenge, vastomlijnde schema's.

Vaak hebben kleine veranderingen een groots effect!

Stap 2

Tijdens onze sessie gaan we dieper in op jouw vragen en geef ik je handige tips om gelijk mee aan de slag te gaan. Ik geef eventueel een voedings- of supplementenadvies als je dat graag wilt.

We hebben telefonisch of via Skype contact. Hierdoor is het laagdrempelig en weinig tijdintensief, vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving.

Stap 3

Na een week of twee hebben we nog een korte follow-up om te kijken hoe het gaat en kun je nog aanvullende vragen stellen.

Ook dit verloopt telefonisch of via Skype. Met fair policy in gedachten mag je me tussendoor ook mailen of via Whatsapp een bericht sturen.

Jouw investering

1 op 1 coaching

€ 195,-

Hoe fijn zou het zijn als je...

Ellen sales

Contact

Ellen Daenen
Telefoon: 06 14 10 87 06
Email: info@ellendaenen.nl

Stel je vraag hier